Mobila pentru o Bucatarie de Vis

Bucătăria dumneavoastră este probabil cea mai des folosita cameră din casa dvs. Dacă sunteți în căutarea de o modalitate ușoară de a oferi acestui spațiu un aspect nou, ar trebui sa loati în considerare investirea in mobila de bucatarie de calitate.

mobila de bucatarie

Scaunele de bar, cosurile, și rafturile adăuga un iz de curatenie dar și locuri de depozitare, care să permită tuturor să adune în inima casei. Iată câteva sfaturi pentru a va ajuta in selectarea de mobilier pentru bucatarie:

Creati o schita detaliata a spațiului

Înainte de a începe să faceți cumpărături, faceti o schița a bucătăriei. Includeți orice mobilier existent, precum și aparate, blaturi, dulapuri, și insule. Acest lucru vă va permite să va dati seama cat de mult spațiu aveți pentru mobilierul nou și vă va oferi idei pentru reamenajarea piesele existent pentru a proiecta o bucatarie mult mai practica.

Amenajati o bucătărie funcțională

După ce ati evaluat spațiul disponibil, gândiți-vă unde doriți să plasați mobilier. Fiecare piesă trebuie să adauge la functionalitatea spațiului. Plasand scaune de bar pe o parte a unei insule oferă un loc pentru familia dvs să stea pentru a vizita în timp ce mesele sunt în curs de elaborare sau să mănânce un mic dejun rapid dimineața. Un grilaj atarnat din tavan poate oferi spațiu de stocare suplimentar pentru vase sau instrumente de bucătărie.

Alegeți materiale durabile

Gândiți-vă la stilul de bucătărie în timp ce selectați mobilierul, dar si al pieselor complementare. Dacă aveți o bucătărie modernă, ​​uita-va dupa cutii sau rafturi din oțel inoxidabil pentru a se potrivi electrocasnicelor dumneavoastră. Dacă doriti o bucătărie in stil rustic, consideră bucăți de lemn care dau spațiului un aer rustic.